Ratatouille de legume cu branza

de amalia01 in Mancaruri de legume, 30 Iul 2020 | 1862 vizualizari

 

Vara este plină de legume.

Haideți să umplem farfuriile de culoare!



P.S. Această rețetă fusese gândită ca o garnitură, dar s- a transformat într-un fel principal. Fiindcă a fost " genială "!



Rețete de vară

 

INGREDIENTE

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 3 roșii
  • 200 g telemea
  • 200 g cașcaval
  • puțin unt
  • 2 lg pesmet
  • sare, piper
  • pătrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille de legume cu branza:

Legumele le speli și le tai felii subțiri, rotunde, apoi în jumătăți.
Câte 150 g de telemea și cașcaval le tai felii, iar restul îl dai pe răzătoarea mare.
Pătrunjelul îl toci mărunt.
Ungi o tavă rotundă pentru tartă cu unt, apoi o tapetezi cu pesmet.
În tavă adaugi felii de legume și brânzeturi, alternativ, până când se umple.
Presari sare și piper după gust, apoi telemeaua și cașcavalul ras.
Dai totul la cuptorul preîncălzit la 150°C pentru 25 de minute.
Servești imediat cu pătrunjel verde.

Să aveți poftă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille de legume cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume caramelizate, in sos de soia